klantenvertellen
9.9 10 9.9

Werkbladen

Het werkblad is sfeerbepalend in de keuken. Keukenstudio Stoof heeft een breed assortiment aan keukenwerkbladen in de showroom. U vindt bij ons altijd een passend werkblad bij de uitstraling die u zoekt.

Onze werkbladen zijn van een hoogwaardige kwaliteit, ongeacht het materiaal waarvoor wordt gekozen. Werkbladen kunnen van diverse materialen worden gemaakt: composiet, rvs, natuursteen, kunststof, hout, beton, keramiek, marmer en glas. Composiet keukenwerkbladen zijn in veel kleuren leverbaar, hebben een luxe uitstraling en kunnen tegen een stootje. Een aanrechtblad van RVS is hygiënisch, makkelijk schoon te houden en praktisch. Kunststof werkbladen zijn leverbaar in nagenoeg elke uitstraling. Afhankelijk van het gekozen materiaal heeft het werkblad onderhoud nodig. Kunstof aanrechtbladen hebben nagenoeg geen onderhoud nodig. Een werkblad van natuursteen of hout is niet geheel onderhoudsvrij, wij leveren de juiste onderhoudsmiddelen waardoor de levensduur wordt verlengd.

Bij het uitzoeken van een werkblad houden wij rekening met de gebruiksintensiteit. Wordt het aanrechtblad ook als werkblad gebruikt, dan adviseren wij een materiaal te gebruiken dat krasvast en hittebestendig is. Bijvoorbeeld composiet, natuursteen of graniet.

Bij Keukenstudio Stoof vindt u altijd een werkblad dat past bij uw levensstijl, wensen en budget.
© Keukenstudio Stoof - Alle rechten voorbehouden