klantenvertellen
9.7 10 9.7

Keukens

De keuken gebruik je niet alleen meer om te koken, het is een centrale plek in huis geworden waar u samen kunt koken, eten, herinneringen op kunt halen en plezier kunt hebben.
 
Bij Keukenstudio Stoof is het ontwerpen van een nieuwe keuken een echte beleving. In onze showroom vindt u topkwaliteit keukens in diverse stijlen. Onze keukens worden op maat ontworpen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen qua functionaliteit, duurzaamheid en design. Kwaliteit gecombineerd met meer dan 20 jaar ervaring in keukendesign zorgt ervoor dat wij uw nieuwe keuken naar wens kunnen ontwerpen. Bijna alles is mogelijk.
 
Bent u op zoek naar een landelijke keuken, een keuken met klassiek design, een super moderne keuken, een tijdloze keuken, een industriële keuken of een combinatie van stijlen, bij Keukenstudio Stoof hebben we diverse opstellingen in onze showroom staan. Om inspiratie op te doen vindt u bij ons greeploze keukens, hoekopstellingen, rechte keukens en eiland opstellingen.
 
Nadat we uw wensen en mogelijkheden hebben besproken, maken we een 3D ontwerp. U kunt op deze manier virtueel door uw nieuwe keuken lopen.
 
Voor het plaatsen van nieuwe keukens werken wij samen met specialisten. Zij plaatsen de nieuwe keuken vakkundig met oog voor elk detail voor jarenlang kook, woon en leef plezier.
© Keukenstudio Stoof - Alle rechten voorbehouden