klantenvertellen
9,1 10 9,1

Showroom Uitverkoop

Wij maken ruimte in onze showroom voor een nieuwe collectie keukens. Deze prachtige showroomkeuken mag voor een lage prijs onze showroom verlaten. Dit is een nieuwe keuken van zeer goede kwaliteit, voorzien van goede apparatuur en extra scherp geprijsd. De showroomkeuken wordt door ons verkocht met de goede service en garantievoorwaarden van Keukenstudio Stoof. 

Heeft u interesse in deze showroomkeuken, neem dan contact met ons op. 

Grijs/Bordeaux Rode Luxe Showroomkeuken

Deze zeer Luxe showroomkeuken moet plaats gaan maken in onze showroom. Deze hoogglans gelakte grijs/bordeaux eiland/kastenwand opstelling met bijpassend tv/wandmeubel 
is een echte eyecather.

Dit is een kwalitatief hoogwaardige kwaliteitskeuken gevuld met top apparatuur:
Miele: stoomoven /combi-oven/koelkast en vaatwasser.
Wave: RVS recirculatieafzuigkap en de Pitt 3 pits cooking modul geplaats op een composiet werkblad maakt het geheel in stijl af.

Benieuwd ..... Bezoek onze showroom waar deze keuken is te bewonderen voor een zeer aantrekkelijke prijs.Landelijke keuken
Deze prachtige tijdloze kwaliteitskeuken moet plaats gaan maken in onze showroom.
Deze landelijke keuken is voorzien van een Magnolia kaderfront met houtnerf en is helemaal in stijl afgewerkt met een Terrazzo blad en een tegeltjeswasbak.
De apparatuur in deze keuken zijn een gaskookplaat, vlakschermafzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser van het merk ETNA.
© Keukenstudio Stoof - Alle rechten voorbehouden