klantenvertellen
9.6 10 9.6
Sinds 2013 zijn we elke dag bezig met het realiseren van de mooiste inbouwkeukens. En inmiddels doen we dat dit jaar al 10 jaar elke dag met veel plezier. Dit 10-jarige jubileum kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan! Omdat we dit mooie jubileum graag met u willen vieren hebben we dit jaar hele mooie acties in petto voor onze nieuwe- en bestaande klanten! Houdt onze website en socials dan ook zeker in de gaten voor alle informatie rondom deze acties
Bekijk onze jubileum acties

Het feestweekend

Zaterdag 9 en Zondag 10 september willen we ons jubileum vieren. Voor iedereen zal er een hapje, een drankje en een hoop gezelligheid klaarstaan om het vertrouwen in ons bedrijf te vieren. Voor alle bestaande klanten staat er nog een extraatje te wachten. Wat dit is houden we voor nu nog even geheim. Al onze bestaande klanten zullen nog een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Mocht u in de tussentijd een ander emailadres gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op!
Meld je aan

Meld je nu aan

Om zeker te zijn dat we niemand teleurstellen willen we graag van u horen of u dit jubileum ook met ons wilt vieren. Vul het onderstaande formulier in, zodat wij op de hoogte zullen zijn van uw komst!
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Aantal personen *
Welke dag heeft uw voorkeur? *
© Keukenstudio Stoof - Alle rechten voorbehouden